Pages

Friday, July 1, 2011

Vanity




So, this week hasn't been the best. I mean, it's not like something's bothering me, it's just been so boring. I forced myself to go to town in the early morning to take out health insurance card. I read Allyson Noël's book "Evermore" and I'm starting to read Alex Flinn's "Beastly" again, also Stephenie Meyer's Breaking Dawn. That's only fun I have(along with tumblin', drooling over pictures on weheartit.com and liking pieces on fashiolista.com), until I go to my friend in other town, which I desperately want and need. Rehab call I'd say. The other two pictures are what's on the wall on the right side of my bed. A dream catcher so I could catch every good dream I'm dreaming and the last one is on the ceiling up in front of my bed so I could just remind myself to keep breathing no matter what and believing in what I really dream about for so long. That actually helps a lot.
I'm actually considering a start of one project. I will write you about that in some other post!

Prijevod.
Ovaj tjedan nije baš najbolji. Nije da me nešto muči, nego je užasno dosadno. Natjerala sam se jutros u grad podići dopunsko, koje je, usput, bilo gotovo za 5 minuta -.- . Pročitala sam od Allyson Noël "Zauvijek" i počinjem čitati od Alex Flinn "Beastly" ponovno, na engleski. Počela sam i Praskozorje. To mi je jedina zanimacija skupa sa visenjem na tumblru, slinjenjem nad slikama na weheartit.com i traženja odjeće na fashiolista.com dok ne odem u Koprivnicu Dini. Taj odlazak mi, usputno, stvarno treba. Rehab. Zadnje dvije slike su ono što mi se nalazi na desnoj strani kreveta, dream catcher i neke izreke. Tamo su još i karte svih koncerata na kojima sam bila ali nisam to sad stavljala. Na stropu su neke slike da me podsjete tomu što piše u nekim slabijim trenucima.
Razmatram jednu ideju, da počnem projekt, ali o tome u nekom drugom postu.


5 comments:

Anonymous said...

sviđa mi se tvoja soba jako :D
*marino :)

Dolly said...

Hvala ti! Da imam sobu samo za sebe, izgledala bi puno bolje nego što sad izgleda! :))

Anonymous said...

i ja bih svoju preuredio,ali većinom boravim u sestrinoj (udala se) jer je kod nje komp xD
čak i sapavam ondje. moja mi se nekako ne sviđa prostorno AHAHHAHAHA a valjda ću imat jednom priliku uredit kako želim :)

Dolly said...

pa jednostavno, preseli svoju sobu njenu a njenu u svoju :DD i uredi ju kak hoćeš! :DDDD

Anonymous said...

previše je vezana za svoju sobu HAHAHAHAH pokušao sam već to :D