Pages

Sunday, January 1, 2012

Happy New Year!

HIIII GUYS! HAPPY NEW YEAR!!!!!!!  LET'S CHEER TO THIS NEW BEGINNING!

Well, what to say? 2011 has finally come to an end and, I must admit it has been a good year for me. Although there were some bad this happening, it was more of those moments that were bright, happy and lucky!! When 2010 was coming to an end, I celebrated and greeted new 2011 with my best friend writing wishes and goals for 2011 on pieces of multicoloured papers, and now I am so excited to finally open them and see what of those wishes came true and how much did I progressed.
Honestly, this blog wasn't in my mind at all, well actually it was, I wanted to open one and finally make something out of it, because years before I had few but made nothing of it, but I didn't think it will start in this way it is now. I had a bit  different vision in my mind, but you know what? I am so glad that it turned to look like this and that I finally have a place to call my own. I hope to continue writing this blog, showing you outfits, sharing my travel experiences and tips where to shop/eat/drink. I also met a lot of people, bloggers, such as Sara from hangoverCHIC and Summer from Famous in my own mind, which I really think are GREAT, and I so hope to meet them all in person! I think you ALL are great guys, and I'm so thankful for all the visits and comments you left me, I hope we will continue to visit each other's blogs!
As of life, I had a chance to travel to Prague, Bratislava, Vienna-for a week!(showed you HERE), to Slovenia-for a day! (showed you HERE) and Budapest for one of the most amazing and perfect moments in my life(showed you HERE), to go to Bon Jovi concert (HERE), to go see one of my favorite bands performing live -30 Seconds to Mars(HERE), to see Bring Me The Horizon-that I've loved since my 8th grade, to visit Fashion Weeks in Zagreb, to meet new people, to cry because I laughed so hard, to finally see who my real friends are, to meet amazing friends from all over the Europe that stayed in Zagreb for a week. This 2012 year is of a big importance to me and I truly hope that my biggest wish and goal, that I've been craving for, fighting for, crying and hoping for will finally become real. In the next photos I bring you photos that you might have already seen on my blog or not, but are the moments that I will remember forever. Cheers!

Dakle, što reći? 2011 je napokon završila i moram priznati da je to bila zbilja dobra godina za mene! Iako je bilo nekih loših stvari koje su se desile, ipak je bilo više onih svijetlih i sretnih! Kad je 2010 dolazila kraju, proslavila sam 2011 s prijateljem pišući želje i ciljeve za 2011 na raznobojne papire, a sada sam uzbuđena otvoriti ih i vidjeti što se od tih želja ostvarilo i koliko sam zapravo napredovala!
Iskreno, ovaj blog mi nije baš bio na pameti, zapravo jest, htjela sam otvoriti blog i napokon napraviti nešto od toga, jer prošlih godina dok sam otvorarala blogove nisam ništa napravila, samo je propalo, ali nisam mislila da će ovaj otići u ovakvom smjeru. Imala sam drukčiju viziju u glavi, ali znate što? Drago mi je da je ispalo ovako i da napokon imam neko mjesto koje mogu nazvati svojim. Nadam se da ću nastaviti pisati ovaj blog, pokazivati vam outfite, moja iskustva s putovanja, dijeliti savjete gdje jesti/piti/kupovati. Također sam upoznala puno bloggera na primjer Saru s hangoverCHIC i Summer s Famous in my own mind, za koje mislim da su zakon, i nadam se da ću uspjeti upoznati uživo. Mislim da ste svi sjajni i zahvalna sam vam za sve posjete i komentare koje ste mi ostavili, nadam se ćemo se nastavljati posjećivati! :)
Što se tiče života, imala sam priliku putovati u Prag, Bratislavu, Beč i Sloveniju, praktički živjeti u Budimpešti jednih od najboljih i najljepših tjedan dana u mom životu, ići na koncert Bon Jovija, vidjeti jedan od najdražih bendova 30 Seconds to Mars uživo i to dva puta, vidjeti Bring me The Horizon koji volim još od 8. razreda, posjetiti modne tjedne u Zagrebu, upoznati nove ljude, plakati od smijeha, vidjeti tko su mi pravi prijatelji i upoznati predivne ljude iz Europe koji su ostali tjedan dana u Zagrebu.
Ova 2012. godina mi je od velike važnosti i stvarno i iskreno se nadam da ću uspjeti ostvariti svoj najveću želju i san za kojim već toliko žudim, borim se, plačem i nadam se. Na slijedećim slikama donosim vam slike koje ste možda vidjeli ili ne na blogu, kako god to su trenuci koje ću zauvijek pamtiti.
Živjeli! :)
































How did you spend your New Year's Eve?  / Kako ste vi proveli Novu?

7 comments:

Sara - HangoverCHIC said...

ajme tihana divna si :)
zelim ti sve najbolje od srca i jos uspijesniju 2012!!a na kavu moramo sigurnooo :D stay cool girl :)

The Afternoon Tea said...

My dear Tea-follower, Happy New Year.
Frances www.theafternoontea.it

Minxy said...

nice photos

Unknown said...

Hey cutie! I am so sorry but I'm not in Graz at the moment... I'm skiing with my Family.

But let me know when you come to Graz again!

lapetiteblonde said...

happy new year dear!!
kisses=)

Unknown said...

Happy New Year to you dear! Nice blog! Maybe you’ll have time to visit my blog :)

Kisses,
Miriam
Fashion Crazy Ball on Bloglovin and My Facebook Page

Beatrycze said...

A lot of photos. Great.
I like this song.